arrow  Home | Xango | Energetix | IsiS training | Sponsors | Links | Contact    

Xango - Home


De Mangosteenvrucht
 

In de tropische regenwouden van Thailand, Maleisië en de Filippijnen groeit een botanische vrucht die bij ons in het westen praktisch ongekend is. Het is de Mangosteen, geprezen door de lokale bevolking. Vanwege haar exclusieve smaak en genezende eigenschappen, kreeg ze de titel van "Koningin der Vruchten" toebedeeld. Al eeuwen wordt de mangosteen er gebruikt om allerlei kwalen zoals buikloop, malaria, ontstekingen, huidaandoeningen, vermoeidheid en koorts te genezen.

Ondertussen is er al 30 jaar wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd op de schil van de mangosteen. De medische wereld heeft ontdekt en bevestigd (in een 50-tal wetenschappelijke rapporten) dat de mangosteen een hoog gehalte aan Xantonen bevat. Xantonen zijn biomoleculaire structuren, die het lichaam versterken op cellulair niveau en op die manier allerlei kwalen en aandoeningen verhelpen. Dr. F. Templeman, een vooraanstaande geleerde en onderzoeker beweert (in zijn boek "Mangosteen, the X-Factor) dat er in de nabije toekomst uit de schil van de mangosteen nog minstens vier nieuwe medicijnen zullen ontwikkeld worden.


Xangoâ„¢
 

Eindelijk is deze tropische vrucht, de mangosteen, ook in het westen verkrijgbaar. XanGoâ„¢ is het eerste bedrijf die de complete vrucht verwerkt in een overheerlijke drank en zo het aangename aan het nuttige koppelt. Gesteund door 30 jaar wetenschappelijk onderzoek en honderden jaren van volksgeneeskunde, ontwikkelde XanGoâ„¢ in 2002 samen met Wild Flavors de mangosteen fruitdrank. Wild Flavors met hoofdkantoor in Heidelberg Duitsland, is een wereldleider in de fabricatie van fruitdranken en heeft een exclusief partnerschip afgesloten voor de fabricatie van XanGoâ„¢. Met meer dan 200 miljoen dollar omzet in de eerste twee jaren is XanGoâ„¢ het snelst groeiende bedrijf ooit.

Momenteel actief in een 12-tal landen waaronder Canada, de Verenigde Staten, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland, bereidt XanGo™ vanuit Engeland zijn Europese introductie voor. Het product is enkel te verkrijgen via een netwerk van distributeurs en daar kan jij ook deel van uitmaken.

Evy Pasteels, jouw XanGoâ„¢ distributeur

Evy Pasteels
Hofstadeveld 61
1981 Hofstade
tel: 015/61.23.62
gsm: 0486/26 64 00 e-mail: evy.pasteels@skynet.be

U staat nu aan het begin van de reis, en hopelijk hebt u enig idee gekregen van de verbazingwekkende mogelijkheden die XanGoâ„¢ in zich heeft, zowel voor uw gezondheid als op zakelijk gebied. U kunt flessen bestellen via deze website of kunt distributeur worden.

IsiS België - e-mail: BE: info@isisbe-nl.eu - GSM: 0494/653590
energetix