arrow  Home | Xango | Energetix | IsiS training | Sponsors | Links | Contact    

Bedrijf


Het XanGoâ„¢ Executive Team

De Visionair. Garry Hollister was altijd al een man met een duidelijke visie. Gewapend met een Accountant diploma ging hij werken voor Merle Norman Cosmetics en na 14 jaar werd hij de directeur en COO van het bedrijf. Hij bracht revolutionaire vernieuwingen aan, die het aantal winkels deed verdubbelen en de omzet schoot naar een recordcijfer van 0 miljoen. Gary's fantastische capaciteit om de dingen te zien zoals ze zijn en te visualiseren hoe ze kunnen worden, maakt hem tot uitgelezen persoon om XanGo te leiden naar een schitterende toekomst.

De Professional. Aaron Garrity belichaamt zowel het professionalisme als het enthousiasme die noodzakelijk zijn als directeur van het snelst groeiende netwerk marketingbedrijf ooit. Het helpt natuurlijk als je de volgende indrukwekkende universiteitsdiploma's bezit: Master of Business Administration en een Graad in Internationale Business Wetgeving. Voeg daaraan toe 10 jaar ervaring met het toepassen en overzien van marketingrealisaties bij twee marktgiganten. Dan is het duidelijk dat Aaron op de juiste plaats zit om XanGo naar strategische atmosferen te piloteren.

De Communicator. Wanneer het er op aankomt om de uitdagingen en obstakels, de vreugde en successen van een netwerk marketing distributeur te begrijpen, dan is niets zo belangrijk als ervaring. Gordon Morton was jarenlang fulltime distributeur bij een leidinggevend bedrijf in dieetsupplementen. Hij is nooit vergeten dat het belangrijk is voor het moederhuis om suggesties van de mensen op het terrein te kunnen beantwoorden. Deze ervaringen hebben Gordon gemaakt tot wie hij nu is en hij levert zijn bijdrage aan het succes van XanGo door het luisterende oor van de distributeurs te zijn en hun suggesties te vertalen en te ondersteunen.

De Krachtbom. Sommige mensen bezitten helemaal geen switch off knop. Joe Morton kan gewoon niet stoppen, of het nu het lopen van een triatlonwedstrijd is of het eindeloos openen van nieuwe landen om XanGo opportuniteit te introduceren. Onder Joe's leiderschap werden zwakke markten omgeturnd naar groeicijfers van plus 400%. Waarom? Het is de simpele waarheid achter een hardewerkersmentaliteit en niet tevreden zijn met middelmatige resultaten. Het is dezelfde houding en vastberadenheid die Joe aan de dag legt om het succes van XanGo te bewerkstelligen.

De Rekenaar. Kent Wood combineert alle gaven die nodig zijn om de internationale groei van een zeer succesvol netwerk marketing bedrijf financieel te monitoren. Tenslotte is hij het die als Senior Auditeur bij Grant Thornton - 's wereld zevende grootste auditbedrijf, auditing operaties leidde bij een aantal belangrijke netwerk marketing bedrijven. Deze ervaring bracht Kent in de perfecte positie om de financiële uitbouw van XanGo te begeleiden.

De Regenmaker. Brian Davis heeft de achtergrond, ervaring en het temperament om internationale miljoenencontracten te onderhandelen waar hij verantwoordelijk voor was bij zijn vorige bedrijf. Is deze ervaring belangrijk? Het is wanneer je een explosieve groei kent, tot ver buiten de grenzen van de Verenigde Staten, dat deze ervaring de garantie betekent voor de verdere internationale expansie en continuïteit van XanGo.

IsiS België - e-mail: BE: info@isisbe-nl.eu - GSM: 0494/653590
energetix